Gastronomie

  • Een hoogwaardige banket- en cateringdienst die uw evenement uniek en onvergetelijk maakt met een onberispelijke gastvrijheid
  • Een gastronomische keuken, aandacht voor detail en een buitengewone, attente en nauwkeurige service
  • Knowhow opgedaan in de loop van jarenlange ervaring in de keuken … Dat is wat de samenwerking tussen chef-kok Pino Nacci en het foodlab Excellis u garandeert.

  • Pino Nacci (Arte in Cucina):de Italiaanse topkok, wiens keuken is bekroond met de Zilveren Delta en drie koksmutsen in de Delta-gids, evenals andere nominaties in gidsen van de sector, bekend om zijn verfijnde en spectaculaire keuken.
  • Het foodlab Excellis: het nieuwe concept dat uniek is in Brussel, met een semi-industrieel ontwerp dat zowel verfijnd als gebruiksvriendelijk is. 800 m² gewijd aan de wereld van de gastronomie: een hyperprofessionele keuken, volledig uitgeruste receptie- en conferentiezalen, een reusachtig terras, parkeergelegenheid … dat alles aan de ingang van Brussel op een boogscheut van het Meiserplein … En dat alles voor (nog) betaalbare prijzen.

 

 

Voor u creëren en scheppen wij unieke sferen waarin al uw zintuigen worden gewekt voor een echte ervaring.

Van brunch tot cocktail, galadiner, openingsceremonie, bedrijfsevenement, zakelijke bijeenkomst, feest, bruiloft, banket, verjaardag of ander gastronomisch evenement … wij staan tot uw beschikking om tegemoet te komen aan al uw behoeften.

Wij kunnen ons aanpassen aan uw specifieke noden, wij kunnen u de meest creatieve suggesties bieden om uw gasten te verrassen!

Creativiteit, ervaring, professionaliteit en een buitengewoon vermogen om de meest originele oplossingen te realiseren, zijn de troeven die ons in staat stellen om van een project een succesvol evenement te maken.

Wilt u uw gasten liever verrassen met een kwaliteitsdiner in de intieme sfeer van uw huis? Weet dan dat wij ook de ‘Chef aan huis’-dienst aanbieden.

Samen creëren wij exclusieve menu’s naargelang het aantal gasten en doen ons uiterste best om van dit diner een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Op verzoek bieden wij aanvullende diensten aan, zoals tafelbediening of een sommelierdienst.

Een project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

Wij aanvaarden reserveringen minstens drie weken op voorhand, overal in België, het hele jaar door, 7 dagen per week voor particulieren, instellingen en bedrijven.

 

 

Met smakelijke groeten,

 

Chef Pino Nacci

L’Arte in Cucina
Gsm: +32 (0)476 428866 – Tel.+32  (0)2  6442252 – E-mail: chef@pinonacciartecucina.org

 

Pascale Van Weert

Foodlab Excellis
Tel. +32 (0)2 6442252 – E-mail: info@excellis.be