References

Het is met een gevoel van diepe erkentelijkheid en emotie dat ik u bedank voor de ontvangst die mij werd bereid op de proeverij van Spaanse Tapas in Brussel. Ik heb vooral uw persoonlijk onthaal, uw hoogwaardige installaties en uw geweldige organisatie gewaardeerd. Alles was met zorg en aandacht gedaan. Uw gulle hulp is altijd goed van pas gekomen bij het verloop van het evenement. Ik wil in het bijzonder Pascale, Pierre-Paul, Ricardo en Vicky van Tenerife bedanken voor hun medewerking en toewijding. Op andere bestemmingen, vanwege het werk in een team dat op een familie leek. Ik dank u uit grond van mijn hart en hoop binnenkort met ieder van u te kunnen samenwerken. We houden contact. Met oprechte en vriendschappelijke groeten.
Carmen Camacho - Chef
05/07/19
Muchas Gracias por permitirme asistir a este evento de ayer. Os felicito a ti y Excellis por la organización, a los Cocineros por sus creaciones, Bodegas y todas las instituciones presentes. Todo un éxito de Imagen y Promoción de España a través de su gastronomía y turismo.
Carlos Obiol - Sabores y Tapas de Espana
03/07/19
Hartelijk bedankt! We zijn heel blij met het resultaat en de avond.
Julie Zabinski - Lightspeed
05/02/19
Even een mailtje om Pascale en jou te bedanken: de avond gisteren was op het niveau van jullie nieuwe zaak: uitstekend. Ik wens jullie een mooie dag.
Beatriz Secades Rodriguez - BNP PARIBAS FORTIS
10/11/18
Van harte dank voor jullie warme onthaal.
Tania Scavone - SITA ITALIAANSE GASTRONOMIE
09/10/18
Dag Pascale, echt leuk om vanmorgen al die foto’s te zien! Ze zijn geweldig, ik kan niet wachten om die van de fotograaf te zien (de volgende keer vraag ik Pierre-Paul!-). In ieder geval bedankt voor de organisatie. We hebben heel positieve reacties gehad op de avond. Onze voorzitter was in de wolken en de gasten waren dol op het Foodlab. Ik ben zeker dat er veel samenwerkingen zullen voortkomen uit dit evenement.
Stéphanie Pagano - Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel
03/10/18
Dag Pascale, ik deel je mening over het evenement van gisterenavond. De avond was geslaagd en we zijn heel tevreden over het resultaat. Bedankt voor jullie medewerking!
Giulia Bravo - Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel
02/10/18
Dag Pascale, alles was tiptop! Bedankt. Groet.
Benny - IKEA
12/09/18
Heel erg bedankt voor jullie vriendelijkheid en professionaliteit. Een prachtige zaal en een geweldig team. We waren echt in de wolken om die geweldige dag bij jullie te mogen doorbrengen. Tot het genoegen om er opnieuw een event te organiseren!
Christophe en Leslie
25/06/18
Fantastische locatie, ideaal voor de mooiste evenementen. Vriendelijk en aanwezig team. We zijn echt blij dat we onze eerste Pasta Tour bij jullie hebben georganiseerd!
Marie Brouwers - Pasta Della Mamma
11/06/18
Voor ons artikel in Camere Di Commercio: