References

Julie Zabinski

LIGHTSPEED: HORECA MASTERCLASS

05/02/19: Hartelijk bedankt! We zijn heel blij met het resultaat en de avond.

 

CAMERE DI COMMERCIO D’ITALIA

22/11/18: Klik hier voor ons artikel in Camere Di Commercio

10/11/18: Even een mailtje om Pascale en jou te bedanken: de avond gisteren was op het niveau van jullie nieuwe zaak: uitstekend. Ik wens jullie een mooie dag.

 

Beatriz Secades Rodriguez

BNP PARIBAS FORTIS

09/10/11: Van harte dank voor jullie warme onthaal. Tania Scavone- SITA ITALIAANSE GASTRONOMIE

 

03/10/18: Dag Pascale, echt leuk om vanmorgen al die foto’s te zien! Ze zijn geweldig, ik kan niet wachten om die van de fotograaf te zien (de volgende keer vraag ik Pierre-Paul!-).In ieder geval bedankt voor de organisatie. We hebben heel positieve reacties gehad op de avond.

Onze voorzitter was in de wolken en de gasten waren dol op het Foodlab. Ik ben zeker dat er veel samenwerkingen zullen voortkomen uit dit evenement.

Stéphanie Pagano – Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel

 

02/10/18:Dag Pascale, ik deel je mening over het evenement van gisterenavond. De avond was geslaagd en we zijn heel tevreden over het resultaat.

Bedankt voor jullie medewerking!

Giulia Bravo – Belgisch-Italiaanse Kamer van Koophandel

 

12/09/2018 : Dag Pascale,

Alles was tiptop! Bedankt.

Groet

Benny

IKEA

 

25/06/18: Heel erg bedankt voor jullie vriendelijkheid en professionaliteit. Een prachtige zaal en een geweldig team. We waren echt in de wolken om die geweldige dag bij jullie te mogen doorbrengen. Tot het genoegen om er opnieuw een event te organiseren! Christophe en Leslie

 

11/06/18: Fantastische locatie, ideaal voor de mooiste evenementen. Vriendelijk en aanwezig team. We zijn echt blij dat we onze eerste Pasta Tour bij jullie hebben georganiseerd! Marie Brouwers – Pasta Della Mamma