Gastronomie

  • Een hoogwaardige banket- en cateringdienst die uw evenement uniek en onvergetelijk maakt met een onberispelijke gastvrijheid
  • Een gastronomische keuken, aandacht voor detail en een buitengewone, attente en nauwkeurige service
  • Knowhow opgedaan in de loop van jarenlange ervaring in de keuken … Dat is wat het foodlab Excellis u garandeert.

 

Het foodlab Excellis: het nieuwe concept dat uniek is in Brussel, met een semi-industrieel ontwerp dat zowel verfijnd als gebruiksvriendelijk is. 800 m² gewijd aan de wereld van de gastronomie: een hyperprofessionele keuken, volledig uitgeruste receptie- en conferentiezalen, een reusachtig terras, parkeergelegenheid … dat alles aan de ingang van Brussel op een boogscheut van het Meiserplein …

Voor u creëren en scheppen wij unieke sferen waarin al uw zintuigen worden gewekt voor een echte ervaring.

Van brunch tot cocktail, galadiner, openingsceremonie, bedrijfsevenement, zakelijke bijeenkomst, feest, bruiloft, banket, verjaardag of ander gastronomisch evenement … wij staan tot uw beschikking om tegemoet te komen aan al uw behoeften.

Wij kunnen ons aanpassen aan uw specifieke noden, wij kunnen u de meest creatieve suggesties bieden om uw gasten te verrassen!

Creativiteit, ervaring, professionaliteit en een buitengewoon vermogen om de meest originele oplossingen te realiseren, zijn de troeven die ons in staat stellen om van een project een succesvol evenement te maken.

Met smakelijke groeten,

Pascale Van Weert

Foodlab Excellis
Tel. +32 (0)2 6442252 – E-mail: info@excellis.be